Nieuwsberichten

18 september 2020

UD-Vet Open Huis Dagen

Op woensdag 21 en donderdag 29 oktober organiseert UD-Vet Open Huis Dagen. Maak een afspraak met een adviseur bij ons in de showroom of bij u in de praktijk, ook buiten kantoortijden mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

22 april 2020

Gelaatsmaskers nu verkrijgbaar!

U kunt gelaatsmaskers bestellen in onze webshop voor € 72,50 per  10 stuks.

1 maart 2020

Altijd al eens met sledehonden willen rijden? Dan is dit je kans!

Je mag samen met de Europees Kampioen, Stefan Donker, een training met zijn sledehonden bijwonen. Je gaat niet alleen kijken, maar je mag ook echt mee op de kar als ze trainen. Een unieke ervaring, die je niet mag missen! Wat moet je ervoor doen?

1. Bezoek onze facebookpagina
2. Like de UD-Vet pagina
3. Deel het bericht van onze winactie

De actie loopt tot en met 15 maart 2020. De twee prijswinnaars worden in de week van 16 maart 2020 bekend gemaakt.

24 februari 2020

Stefan Donker Europees kampioen sleehondenrennen

Afgelopen weekend werd het Europees kampioenschap sleehondenrennen gehouden in het Zweedse Asarna. Stefan Donker, onze accountmanager, en zijn vrouw hebben met hun honden meegedaan in de 6-hondenklasse. Tijdens een parcours van veertien kilometer over het prachtige, heuvelachtige Zweedse landschap, waren zij over drie wedstrijden de snelste. Kanshebbers uit Duitsland, Zweden en Finland hebben ze ver achter zich gelaten. Zie ook het artikel in de krant.

15 november 2019

Vétérinexpo 2019

Op 23 en 24 november vindt de 39e editie van de Vététerinexpo plaats. Dit is de grootste dierenartsenbeurs in Wallonië. U bent van harte welkom in de stand van UD-Vet. Gewoon om even kennis te maken, informatie in te winnen of om te profiteren van scherpe aanbiedingen. Meer informatie vindt u op: http://www.veterinexpo.be/. Graag tot ziens!

17 september 2019

Kom op 11 en 12 oktober 2019 naar de Expovet!

Expovet is dé grootste veterinaire vakbeurs van België. U bent van harte welkom in de UD-Vet stand. Bekijk hier de Epovette deals van UD-Vet! Lukt het niet om naar de beurs te komen? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers. Zij helpen u graag verder!

23 juli 2019

Nieuwe medewerkers

UD-Vet verwelkomt een nieuwe collega, te weten Rinske Knoop. Welkom! Zij stelt zich graag even aan u voor.

19 juli 2019

Vakantievoordeel bij UD-Vet

Profiteer tot en met 30 september 2019 van hoge kortingen en interessante aanbiedingen.