Nieuwsberichten

20 januari 2021

Februari: maand van het gebit

Profiteer van onze Dental Deals. Zeer scherpe aanbiedingen om uw tanden in te zetten!

26 november 2020

December cadeaumaand

Bij UD-vet is december een cadeaumaand met interessante acties en mooie cadeaus! Nieuwsgierig geworden? Klik hier

26 november 2020

Black Friday Deals UD-Vet

Bekijk de Black Friday Deals van UD-Vet en profiteer van 27 november tot en met 30 november 2020 van interessante kortingen!

18 september 2020

UD-Vet Open Huis Dagen

Op woensdag 21 en donderdag 29 oktober organiseert UD-Vet Open Huis Dagen. Maak een afspraak met een adviseur bij ons in de showroom of bij u in de praktijk, ook buiten kantoortijden mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

22 april 2020

Gelaatsmaskers nu verkrijgbaar!

U kunt gelaatsmaskers bestellen in onze webshop voor € 72,50 per  10 stuks.

1 maart 2020

Altijd al eens met sledehonden willen rijden? Dan is dit je kans!

Je mag samen met de Europees Kampioen, Stefan Donker, een training met zijn sledehonden bijwonen. Je gaat niet alleen kijken, maar je mag ook echt mee op de kar als ze trainen. Een unieke ervaring, die je niet mag missen! Wat moet je ervoor doen?

1. Bezoek onze facebookpagina
2. Like de UD-Vet pagina
3. Deel het bericht van onze winactie

De actie loopt tot en met 15 maart 2020. De twee prijswinnaars worden in de week van 16 maart 2020 bekend gemaakt.

24 februari 2020

Stefan Donker Europees kampioen sleehondenrennen

Afgelopen weekend werd het Europees kampioenschap sleehondenrennen gehouden in het Zweedse Asarna. Stefan Donker, onze accountmanager, en zijn vrouw hebben met hun honden meegedaan in de 6-hondenklasse. Tijdens een parcours van veertien kilometer over het prachtige, heuvelachtige Zweedse landschap, waren zij over drie wedstrijden de snelste. Kanshebbers uit Duitsland, Zweden en Finland hebben ze ver achter zich gelaten. Zie ook het artikel in de krant.

15 november 2019

Vétérinexpo 2019

Op 23 en 24 november vindt de 39e editie van de Vététerinexpo plaats. Dit is de grootste dierenartsenbeurs in Wallonië. U bent van harte welkom in de stand van UD-Vet. Gewoon om even kennis te maken, informatie in te winnen of om te profiteren van scherpe aanbiedingen. Meer informatie vindt u op: http://www.veterinexpo.be/. Graag tot ziens!